Когато успехът не идва, какво да променим?

Сигурно си чувал да казват, че парите при пари отиват? Знаеш също, че успешните хора са в общност с други такива в социалните мрежи, клубове по интереси, в бизнес нетуъркинг структури, където търгуват, общуват и се обучават заедно.

Какво има да се учи? Има нещо повече от това да си професионално подготвен в твоята сфера на влияние, което трябва да знаеш и можеш, ако искаш да постигаш целите си .

Успехът е отражение на твоето вътрешно състояние

Когато говорим за вътрешно състояние, визираме начина по който се чувстваш, какво е настроението вътре в теб. Дали си уверен, мотивиран, спокоен? Колко дълго запазваш и до колко умееш да възстановяваш това вътрешно равновесие в хода на своя ден?

Това е факторът, който определя твоите действия или липсата на такива и оттам и твоите резултати.

Логическият ум е този, с който вземаш своите решения. Той управлява твоята воля и това е чудесно. Но! Той е само 12 %. По-голямата част, около 88 % от твоят умствен капацитет е автоматичен. Твоят подсъзнателен ум е емоционален. Пази спомен за случаите, в които не си

бил в топ състояние, не си постигал успех, не си вярвал в себе си и си се подценявал, недоволствал си. Пази също вредните ти навици и всички убеждения, които са сформирали твоята идентичност. Кой си ти днес е усещане, което ти се подава автоматично. Ти си на автопилот.

Вярванията, които държиш в подсъзнателния си ум, диктуват чувството ти за неуспех

Кои мисли са се загнездили дълбоко в теб и се усешат като “самата истина”?
Познато ли ти е:

 • Хората явно не се интересуват от това, което мога да предложа.
 • Времето, в което живеем, е трудно за бизнеси като моя.
 • Парите не идват лесно.
 • Когато харчиш, обедняваш.
 • Нещо не ми стига за да съм успешен: не съм достатъчно подготвен, пробивен, ценен…..

Много хора често се опитват да променят негативните си чувства със силата на волята и когато не успеят да премахнат вътрешното напрежение, съмнението, недоволството, яда, ревността към конкуренцията или друго отровно усещане, си казват: “Слабак съм, нищо не става от мене.”

А истината е друга. Другаде трябва да се пипне. Чувството е рожба на мисълта. Мислите, които си приличат, се привличат. Натрупал си много мисли от ниско честотната гама. Повтарял си си ги с години, станали са ти родни и познати. Видял си настроенията на твоите близки и роднини, които са мислили по този начин. Идентифицирал си се с тях. Не искаш да ги пуснеш. Без своите убеждения няма да знаеш кой си…

И въпросът сега е: “Твоите убеждения работят ли за теб? Мотивират ли те да работиш вдъхновено за успеха, който търсиш?” Или все ти сочат как не става, няма да стане и няма начин. Как не се получава.

Решението: Управление на фокуса

Никога не оставай във вибрацията на усещане, което не съвпада с това, което искаш като резултат.
Ти не си отговорен за това да бъдеш въвлечен в чувство на разочарование, но си отговорен за това колко дълго ще останеш в него. Защото Закона за привличането работи 24/7, нали?

Когато вниманието ти е съсредоточено върху ограничителното вярване и се съгласяваш с мислите, които то ти подава, това, което не виждаш да се случва, е, че всяка клетка, всяка единица енергия, която си, започва да вибрира с честотата на усещането, провокирано от това убеждение.

Чувстваш се разочарован, излъчваш разочарование. Подаваш го като сигнал точно както когато поръчваш пица в местния ресторант.

Умът ти е настроен така: “Ако се съсредоточяваш върху това толкова често, това трябва да е нещо, което наистина харесваш!” Умът ти е създаден да бъде инструмент в ръцете на създател. Все едно ти казва: “Твоето желание е закон за мен”.

А ти какво правиш? Каквото умът ти ти подаде на автопилот, съгласяваш се. Ти си инструмент в ръцете на твоя ум, на старите убеждения, познатите ментални програми-капани.

Вместо ти да водиш твоя ум, той те води за носа.

Ето го и правилото: Никога не оставай фокусиран върху това, от което не искаш да имаш ПОВЕЧЕ като резултат и опитност в живота и бизнеса си. Управлявай фокуса си.

Мисли за какво мислиш! И го променяй, ако не ти служи да се чувстваш добре.
Сигурно си мислиш: “По-лесно е да се каже, отколкото да се направи”. Разбирам те.

Защо е така?

Стани магнит за успеха, който искаш

Защото оставен сам на себе си, трудно ще се уловиш, когато познатото ти се представя за истинско. Как да отстраниш нещо, което не можеш да видиш:

 • какво ми пречи да съм уверен,
 • доволен от себе си,
 • да ми е спокойно,
 • и да съм си най добрият приятел във всяка ситуация,
 • да се одобрявам вместо да го търся от другите,
 • когато боравя с парите, да го правя с лекота и благодарност,
 • да се чувствам ценен и да бъда добре възнаграден?

Ако пък знаеш какво трябва да промениш, искаш да го пуснеш, но усещаш съпротива, сякаш има нещо лепкаво в мисленето на жертвата, на неуспелия. Сякаш има някаква сладка скрита награда да останеш в зоната на комфорта, дори когато и там вече не е комфортно. Ни напред, ни назад.

Ето това е момента, в който си готов. Трябва ти само насока, подкрепа, обективна обратна връзка.

Точно това се случва в моите индивидуални програми за Подсъзнателна Промяна на Върешното Състояние. Използвам хипнотична регресия към формативните години на твоето детство, за да намерим корена на твоят проблем и да го изтръгнем веднъж завинаги.

Освен това работим на трите нива: ум, душа и тяло. Търсим блокажи и кармични обременявания на ниво витална духовна енергия. Преодоляваме вредни навици на физическо ниво. Променяме гледната точка на мисловните навици и вярванията ти.

Като резултат: разширяваш се, променяш идентичността си

ставаш човекът, който вече има успехът, който преди само гонеше. Ставаш магнит за желаното от теб, защото поддържаш вътрешно състояние от същото енергийно естество. Какво означава това?

Чувстваш се успешен и успял, преди да имаш каквото и да било основание за това. Преди да видиш, си повярвал.

Проблемът на всеки бизнес е мисленето на неговия собственик. Но това престава да бъде проблем, когато се научиш да управляваш вътрешното си състояние и изкорениш плевелите в градината на твоя подсъзнателен ум.

Ще се радвам да се свържем

Ако мислиш, че си готов да излезеш от хроничните непродуктувни състояния, които спират растежа на твоя бизнес, потърси контакт с мен.

Можеш да се свържеш с мен във Viber на тел. 00491774890152 (номерът ми е немски, защото живея в Германия, ако ми се обадиш през вайбър всичко е напълно безплатно).

Нека си направим опознавателна среща. Ще ми разкажеш какво те спира, какво не си успял да преодолееш сам. Ще направим план за теб. Стратегия за деактивиране на твоите лични програми-капани.

Аз вярам че креативните хора заслужават да имат свободата да поемат 100 % отговорност за своите резултати. Аз просто им помагат да повишат своята степен на вътрешна осъзнатост, използвайки силата на хипнотичната регресия и техниките, които съм, научила, събрала и прилагам за самата себе си и до ден днешен.

Благодаря ти че бяхме заедно, макар и задочно. Тук може да се видим и на живо. До скоро!

1 thought on “Когато успехът не идва, какво да променим?”

Leave a Comment