Ключови фактори за постигане на цели. Колко дни още до мечтата?

За мен е удоволствие да разкрия пред теб кои са ключовите фактори за постигане на цели! Всеки има мечта и талант. Заедно обменяме блага помежду си. Когато имаш цел, какво правиш най напред? Определяш план за действие с най точната стратегия, нали?

А какво още ти трябва за да я постигнеш? Какво е най-важното условие за растежа на твоя бизнес, за постигането на твоята цел, за реализирането на твоята мечта?

Трябва ти енергия, с която да я движиш. Енергия, с която да действаш. Какво определя и задвижва твоята енергия?

Твоето вътрешно ментално-емоционално състояние. Твоята нагласа. Това определя твоите действия към целта и променя резултатите от тези действия.

Топ качество на вътрешното състояние – ключът към постигане на цели

Кои са характерните черти на топ състоянието:

 • усещане за увереност в себе си
 • спокоен ум
 • пълна мускулна релаксация
 • вдъхновение
 • радост

Първият ключов фактор за постигане на цели е умението ти да държиш полето. Да възстановяваш баланса мисъл -емоция и да чувстваш вътрешен мир.

Топ състояние предразполага към топ действия, които дават топ резултати. Да, но!
Сигурно си забелязал, че не всички мисли, които ти идват са особено приятни. Имаме мисловни навици, които се повтарящи се хронични негативни избори. Те ни държат далече от вътрешното благосъстояние.

И за това си има причина. мисловните избори, които сме правили години наред, са създали утъпкана пътечка в нашия ум. Той си ги познава, пази и автоматизира. Днес ти дори не усешаш как ти пречат. Станали са дълбоки вътрешни убеждения. идентифицирал си се с рях. Слят си с тях. Те вече отдавна не са нещо, което съзнателно избираш. Те са нешо, което си.

Казваш: “Аз съм некадърен”, вместо: “Аз съм се съгласил с мисъл, която ме кара да се чувствам така”.

Какво те държи далече от мечтата?

Подобни мисловни избори ти причиняват тежки чувства, нали? И кръгът се затваря: мисля негативно, чувствам се зле, не правя действия, не постигам резултати. Това са програмите-капани. Сам си си ги поставил и отново и отново падаш в тях. а ти се струва, че светът и външните обстоятелства ги причиняват. Точно обратното е вярно.

Ето и оше примери за програми-капани:

Ако мислиш: “Не съм достатъчно подготвен, пробивен, комуникативен, интересен,силен, успешен….”, ще ти бъде трудно с мотивацията да действаш. Ще отлагаш.

Когато се съгласяваш, че ” Не мога добре, не знам дали че се получи, ще има ли интерес…”, ще ти бъде трудно да заявиш цената си, да се отстояваш на конкурентния пазар.

Ако ли пък имаш вярване в недостига на пари или време, ще поддържаш висока степен на тревожност и със сигурност ще манифестираш финансови проблеми.

Да осъзнаеш и преодолееш своите собствени програми- капани е вторият ключов фактор за твоя успех.

Като деца сме зависими, незрели и уязвими. Психиката на детето не издържа на тежки чувства. Вместо да ги изживее, асимилира и пусне, то ги подтиска и замразява, за да се спаси от дискомфорта, който го плаши. Освен това си създава вярване, че е безпомощно да промени нещата или че не е достатъчно за обич и приемане.

В тази своя част психиката спира своето развитие. Там остава твърде много неотработена емоционана болка. И днес, когат възрастният попадне в ситуация, която напомня за старата болка, той реагира точно по съшия начин, като 4-5 годишното дете, което някога е бил.

Подсъзнанието ти не знае, че си пораснал и може да се справиш с всичко, което животът ти поднесе. Че не се страхуваш от емоциите си, а ги приемаш и продължаваш. Така ли е за теб днес?

 • Не мога да си простя, че отново не казах твърдо и учтиво”НЕ”
 • Яд ме е на себе си, че отново и отнов0 се връщам към вредните привички
 • Срам ме е, че още нищо “значимо” не съм постигнал
 • Страх ме е да не се изложа

Подобен персонален набор от неотработени емоции ти пречат. Те са като печат върху твоята идентичност, който казва: “Не съм достатъчно достоен като човек.” Отнема ти личната сила. Желанието за действие. Потенциал за успех.

Да освободиш трудните емоции е третият ключов фактор.

Те са подсъзнателни и затова ти е трудно да ги посочиш с пръст. Знаеш само как се чувстваш, но не ти е понятно защо.

Всички те обаче изплуват като масло над вода по време на хипнотерапевтичен сеанс. Тогава отваряме вратичка към архивите на твоите емоционални преживявания и ограничителни вярвания защото имаме достъп до твоето подсъзнание.

Когато навлезеш в състояние на дълбока релаксация, вратите към твоето подсъзнание се отварят. Докато си в това състояние, върху което и ти имаш контрол, със специални терапевтични подходи на въпроси и отговори ти се помага да се разфраничиш от детската гледна точка. Тогава можеш да актуализираш детинските си вярвания, убеждения и светоглед.

Подсъзнателният ум се учи чрез повторението. Затова след сесията получаваш запис за последващо препрограмиране, скроен по твоите нужди и конткретна ситуация.

С всеки нов ден се усещаш по различен начин, по новому. По-свободен, облекчен, уверен. Хем си все същия ти, хем вече не си.

Новата идентичност на новата ти личност има други вярвания за себе си.

Това ще създава нови опитности на изобилие, просперитет и спокойно отношение към парите, света и хората.

Тогава и мечтата няма да закъснее да се сбъдне. Ти променяш излъчването си, вибрираш енергийно на по-висока честота, там където живее твоята мечта. Сега тя може да ти стане реалност. Сега сте си лика-прилика.

Това е така по закон. Законът за привличането, който казва: “Нещата, които си приличат се привличат.”

Колкото по рано се ангажираш и поемеш отговорност да промениш своето излъчване, толкова по-малко дни до мечтата. Ще се изненадаш колко бързо ” нещата” започват да се случват когато си на правилната честота. На гребена на вълната.

За тези, които искат да работят върху себе си за по висока степен на осъзнатост и оттам, по- високо качество на живот, създадох Клуб Подсъзнателно Програмиране.

Какво правим в Клуб ПП: 

 • Помагаме ти да се научиш да управляваш своето ментално-емоционално вътрешно състояние. 
 • Да се възстановяваш след психологически травми. 
 • Да препрограмираш ума си за това, какво можеш, какво заслужаваш.

В реултат на това започваш да се движиш към целите си спокойно, леко, осъзнато.  Твоят живот добива ново, високо качество.  Привличаш към себе си свежи нови идеи, отварят се неподозирани вдъхновения, реализиратт се по неочакван  начин изобилие от възможности. Твоите резултати те радват. Всеки ден носи повод за празник и благодарност.
Защо? Заради повишените честоти на твоята лична вибрация, тоест емоция.

Какво използваме в Клуб ПП 

Уникална иновативна форма на терапия.

Хипнотична прогресия, инкантация и препрограмиране, които преодоляват съпротивата на подсъзнанието към новото ти “Аз”

Защо иновативната хипнотична интервенция, която правим, е уникален и светкавичен метод за твоята коренна личностна промяна?

 • Знаеш ли какво е невропластиката? Научно изследване, доказало, че твоят ум е гъвкав като пластелин и може да се премоделира. Твоят мозък има физиологичната функционалност да създава чисто нови невронни връзки до най дълбока старост. Което означава, че можеш да избираш себе си наново и безгранично.
 • Да промениш себе си означава да промениш своите дълбоки вътрешни убеждения. Ако не достигнеш до дълбоките недра на своя подсъзнателен ум, където те ревниво се пазят, промяната няма как да стане. Хипнотичното състояние те улеснява. Дава ти достъп до твоите дълбоки дълбочини. Това прави промяната повсеместна, радикална и перманентна.
 • Знаеш ли какво е да има страж на вратата, който не те пуска да я отвориш? Критичната част от твоя ум иска да знае защо искаш промяна, за да ти обясни как няма да стане. Страхува се за теб, иска да те пази. Ала само ти пречи. Ето  тази част от твоя ум с лекота подминаваш, когато си в хипнотично състояние. Все едно стража на вратата е изпил приспивателното, което си му поднесъл вместо кока колата, която си е поръчал. Сега можеш да отвориш врати, които са оставали недостъпни за теб с години.
 • Хипнозата ти гарантира успех в промяната и то бърз. Защото само за 30-те минути, в които си в същинска регресия ще осъзнаеш вътрешни спирачки, дръпнати от времето, когато си бил на 5. Осъзнаването става мигновено. Отхвърляш етикети, правиш нов избор на поведение, само че сега твоето подсъзнание те подкрепя, вместо да ти пречи. Защото говорим директно на него, защото сме му на гости, в неговия дом. Отворило е вратите си за теб.

Тогава твоят талант най-после ще може да блесне, а твоят бизнес да процъфти.

Когато ти ше завибрираш високо, високо, на нивото на Победителя и Твореца, който си родена да бъдеш. Тази красива емоция на одобрение и любов към себе си ще бъде подкрепена от твоите дълбоки вътрешни убеждения.

Защото с любов и лекота се твори най- добре и най-мащабно.

Ако имаш въпроси, може да ми пишеш на лични във ФБ тук. До скоро.

Свързани статии:

Когато успехът не идва, какво да променим?
Ниската самооценка води до ниски доходи – Kак да вдигнем и двете?
Искаш растеж на твоя бизнес? Не си наемай бизнес коуч ( освен ако…)

Leave a Comment